O nama

Mladen Kujundžić (rođen 5. kolovoza 1989.) je hrvatski kickboxer i bivši član Opatija Fight club-a. Borio se u Glory World Series i Fight Code.

Nakon što je 2012. godine napustio Opatija Fight club, Mladen je osnovao vlastitu teretanu pod nazivom Dynamite Fight Club, prostor od 400 kvadrata koji je imao mini teretanu, crossfit, boksački ring te puno zadovoljnih članova.

U ožujku, 2019. godine, otvorena je teretana s novom adresom (ul. Milutina Barača 7) i novim nazivom “Dynamite Gym” s ciljem da se potpuno posveti novim i starim članovima i ispuni sva njihova očekivanja. Novootvorena terena nudi kick boxing, mnoštvo grupnih i funkcionalnih treninga za mušku i žensku populaciju.

Vodite zdrav način života, bavite se sportom rekreativno ili ste profesionalni sportaš? Želite postati dio odlične ekipe?
Dynamite Gym je pravo mjesto za vas!

Naši vrhunski treneri s dugogodišnjim iskustvom, razni trening programi i grupe, vrhunski opremljena teretana, to su samo neki od razloga zašto odabrati Dynamite Gym!

Snagom volje do rezultata!


Dražen Erlić (rođen 10.07.1973.) amaterski je prvak države u full-contactu ’91. godine, te u savate boxu ’92. Također, nositelj je titule ISKA profesionalnog prvaka države u ful-contactu ’91. godine, kao i WAKO viceprvaka svijeta u kick-boxingu ’93.

Veličina slova
BOJE